Zo vind je de beste fysiotherapie in de buurt

Ben je op zoek naar een fysiotherapie in de buurt? Dan zit je hier goed, want wij geven je in dit artikel tips mee over het zoeken van een fysiotherapeut en ook wat extra tips voor als je uiteindelijk naar de fysio gaat. Een fysiotherapie in de buurt zoeken is voordelig. Niet alleen scheelt de reistijd, er zijn zoveel fysiotherapeuten in ons land dat je sowieso een goede in de buurt zal vinden. Woon je bijvoorbeeld in Naarden of in de buurt van deze stad, dan is een Fysio Naarden aan te raden. Het kost je dan niet veel tijd om bij je fysiotherapeut te komen en na je afspraak ben je lekker snel thuis.

Tips voor het uitkiezen van een fysiotherapeut

Met onze tips wordt het uitkiezen van een fysiotherapeut in de buurt nog makkelijker:

–   Vraag aan vrienden, familie en kennissen of zij nog een fysio in de buurt kennen die goed is. Er is vast wel iemand in je omgeving die wel eens naar de fysio is geweest.

–   Lees reviews en vraag een andere mensen wat ze van die fysio in de buurt vinden.

–   Zet op een rijtje met welke klachten je geholpen wilt worden en zoek op of er een fysio in de buurt gespecialiseerd is in deze klachten.

–   Bedenk je ook of je een voorkeur van een bepaalde behandeling hebt, zoals gyrotonic of gyrokinesis. Hiervoor is Remarkable Physiotherapy aan te raden.

Tips voor als je naar Fysio gaat

Heb je een goede fysio gevonden? Lees dan zeker deze tips even door voor je eerste bezoek aan de fysio:

–   Check goed bij je zorgverzekering of de fysiobehandelingen vergoed worden.

–   Bel de fysiotherapeut op en maak een afspraak. Een verwijzing van de dokter is namelijk niet nodig.

–   Trek makkelijke kleding aan, die eventueel verschoven kan worden of zelfs uitgetrokken kan worden.

1 thought on “Zo vind je de beste fysiotherapie in de buurt

  1. Sinds ik ben gestart met hardlopen, een maand geleden, heb ik veel last van mijn enkel. Ik overweeg fysiotherapie, om mijn enkel te behandelen en om zeker te weten dat ik op een goede manier loop. Het is een slimme tip om vrienden en familie te vragen naar hun ervaringen met een fysio in de buurt. Dat ga ik doen, bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *