Zo koop je een fijne hockeytas

Het hockeyseizoen is weer begonnen. Natuurlijk wil je helemaal voorbereid zijn. Vaak is het handig om al je hockeyspullen bij elkaar te bewaren. Een hockeytas is dan ideaal. Hierin kan je stick, bitje en andere benodigdheden bewaren. Ook komt een hockeytas goed van pas als je je douchespullen mee wilt nemen. Opzoek naar een nieuwe hockeytas? Hieronder vind je aantal tips en idee├źn.

Er zijn verschillende soorten hockeytassen. Veel merken hebben hockeytassen in hun collectie. Vaak zit er verschil in vorm, kleur en toepassingen. Het is goed om te bedenken wat je zou willen meenemen in je tas. Wil je je stick erin kwijt kunnen, hoe neem je de tas mee naar trainingen en wedstrijden?

Als je vaak op de fiets naar je club gaat is een rugzak erg handig. Hier kan je makkelijk mee fietsen en er passen veel spullen in. Je stick past hier niet in dus dat is een nadeel. Daarentegen zijn er ook hockeytassen waar je hockeystick wel in past, vaak zelfs meerdere. Het is wel lastiger om hier mee te fietsen.

Je gebruikt best veel spullen als je gaat hockeyen. Je douchespullen, kleding voor na de wedstrijd, je stick, je scheenbeschermers, je bitje en je hockeyschoenen moeten er ook in passen. Bedenk van tevoren dus wat je gaat meenemen en wat je echt nodig hebt.

Als je graag je stick in je tas wilt meenemen heb je verschillende opties. Je hebt een soort handtas met hengsel waar je je stick in kan steken. Je hebt ook een tas in een vorm van en rugzak waar je je stick in kan doen. Je kan ook kiezen voor een langwerpige tas waar je meerdere sticks in kwijt kan.

Als je graag alleen een tas wilt voor je spullen maar wel op de fiets naar de hockeyclub gaat dan is de fietsklem een oplossing. Je kan deze klem aan je fiets bevestigen en hierin je stick klemmen. Zo kan je toch twee handen aan het stuur houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *