Wat is linkbuilding?

Foto door fauxels via Pexels

Foto door fauxels via Pexels

Om het zo goed mogelijk uit te leggen doen we dit aan de hand van een voorbeeld. Wanneer je op vakantie bent en uiteten wil gaan, dan ga je af op de aanbevelingen in die omgeving. Wanneer de mensen om je heen zeggen dat dit een goed restaurant is dan ga je daar sneller eten. Dit doet Google ook met websites. Wanneer een website goede linkjes bevat, staat dit automatisch hoger aan Google. Wil jij jouw website naar een toppositie brengen in Google? Begin met linkbuilding. Wil je dit wel maar niet zelf hier veel tijd in steken? Besteed dit dan uit. Wij vertellen je waarom.

Wat is White Label Linkbuilding?

Nu het duidelijk is dat linkbuilding belangrijk is om boven aan Google te komen, is het van belang om hierin goed te laten adviseren zodat je de juiste resultaten krijgt. Linkbuilding is tijdrovend en daarom kiezen veel bedrijven om het uit te besteden. Brandmatchers kijkt graag wat voor jou de beste match is. Met jarenlange ervaring in zowel SEO en een duidelijke linkbuilding strategie weten de specialisten exact wat Google als kwaliteit ziet.

Werkwijze Brandmatchers

We werken rechtstreeks samen met site-eigenaren, gastbloggers, redacteuren, journalisten en influencers om hoogwaardige links te garanderen. Brandmatchers zorgt voor een goede balans in kwalitatieve en kwantitatieve linkjes, zodat de website op een organische manier hoger in Google komt te staan. De werkwijze van Brandmachers is geheel transparant en daarom biedt het bedrijf

maandelijks white-label-rapportage aan. Door een White Label zullen uw klanten nooit weten dat Brandmatchers de links heeft geplaatst. Een white label-partnerschap is een perfecte manier om de site van uw klant de eerste pagina van Google te laten bereiken.

Voorbereiding

Brandmatchers maakt eerst een analyse van het huidige linkprofiel, zodat er goed gezien kan worden waar de verbeterpunten liggen. Daarna wordt er een intake ingepland en een advies gegeven met de SEO doelen. Wanneer hier akkoord op wordt gegeven dan gaat Brandmatchers aan de slag voor u en wordt u bij elke verandering en stap op de hoogte gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *