Waar naartoe tijdens een weekendje weg met het hockeyteam? 3 leuke tips

Wil je een weekendje weg met het hockeyteam, maar heb je werkelijk waar geen idee waar naartoe? Geen paniek! Daar gaan we je op deze pagina bij helpen. Hieronder delen we namelijk 3 leuke plekken om naar toe te gaan met het hockeyteam. Een ding is zeker: hier beleef je een onvergetelijk weekendje weg!

Weekendje weg met het hockeyteam

Tijdens een weekendje weg met het complete team is het natuurlijk belangrijk dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Daarom is het aan te raden om vooraf met elkaar te bespreken waar jullie behoefte aan hebben. Verblijf je bijvoorbeeld graag op een camping met waterpark, zodat iedereen plezier kan beleven in het zwembad? Of kies je liever voor een luxe vakantiehuis en maak je vanuit daar gezellige uitstapjes in te omgeving? Kortom, overleg dus eerst even voordat je daadwerkelijk een keuze maakt wat betreft de accommodatie.

Weekendje Texel

Voor een gezellig weekendje weg met het hockeyteam is het een geweldig idee om met z’n allen op de boot naar Texel te stappen. Niet alleen omdat je hier echt het gevoel hebt even er tussenuit te zijn, maar zeker ook door de prachtige stranden, de gezellige dorpjes en de vele mogelijkheden om leuke groepsuitjes te plannen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een middagje bier proeven, zeehonden spotten of beach volleyballen? Kortom, op Texel is genoeg te beleven tijdens een gezellig groepsweekendje weg!

Teambuilding weekend in Limburg

Een andere leuk plek om naar toe te gaan tijdens een weekendje weg met het hockeyteam is Limburg. En hiermee bedoelen we met name de regio Zuid-Limburg, want hier tref je tal van mogelijkheden om aan teambuilding te doen. Zo kun je een drop off doen in de bossen, maar kun je ook prachtige fietstochten maken door het heuvellandschap. Dit kan op sommige delen vrij pittig zijn, maar als je weer eenmaal bij de accommodatie bent is het puur genieten. Ook fijn: in Zuid-Limburg zijn veel opties om grote vakantiehuizen en groepsaccommodatie te boeken. Of je nou op zoek bent naar een vakantiehuis 16 personen of liever verblijf in een groepsaccommodatie met zwembad: hier vind je het allemaal!

Groepsweekendje weg in Duitsland

Nog een leuk idee voor een groepsweekendje weg met het hockeyteam is een bezoek aan Duitsland. Hier kun je een leuke stad bezoeken zoals Berlijn, Keulen of Hamburg, maar je kunt er ook voor kiezen om de natuur in te trekken. Bijvoorbeeld naar de Moezel, de Eifel of Sauerland. En het is natuurlijk helemaal geweldig om met z’n allen de ski’s onder te binden en van de pistes te gaan in Winterberg. Kortom, er zijn hier genoeg leuke opties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *