Product was successfully added to your shopping cart.

RETOURNEREN EN KLACHTEN

Altijd jouw bestelling gratis retour!

Retourneren

Een artikel besteld op onze website en jouw product bevalt niet?
Jouw retourzending is bij ons gratis.

Binnen 14 dagen na aankoop van jouw product mag je jouw product gratis naar ons retourneren. Jouw product dient dan wel ongebruikt, in originele verpakking en voorzien van de originele labels teruggestuurd naar ons te worden.

Heb je een artikel bij ons besteld en je bent daar helaas niet tevreden over? Neem dan contact op met onze klantenservice om een retourformulier aan te vragen.
Zij wikkelen dan samen met jou jouw retour af.

 

Klachten

Een product in gebruik genomen en na verloop van tijd ontstaat er een schade/klacht aan jouw product dat niet aan jezelf te wijten is?

Wij staan voor degelijke producten die wij aanbieden op onze webshop. Je mag er vanuit gaan dat jouw product degelijk functioneert tijdens het spelen. Helaas is een fabricagefout bij massaproductie niet uit te sluiten.

Neem contact op met onze klantenservice indien je van mening bent dat jouw product een fabricagefout bevat. Wij willen dit graag samen met jou oplossen. Door onze nauwe contacten met onze leveranciers zijn wij in staat om goede, veelal kosteloze, oplossingen aan jou als klant aan te bieden.

Het spreekt voor zich dat jouw product bij een eventuele klacht, na een eerste globale beoordeling door ons, gratis naar ons terug mag worden gestuurd.

 

De klant staat immers voorop bij Hockeytrends.nl