Product was successfully added to your shopping cart.

Over ons

Voor en door hockeyspecialisten!

Hockeytrends.nl is een hockey webshop die zich volledig richt op de verkoop van hockeyartikelen. Een onderneming met alleen maar hockeyspecialisten, hockeyminded zijn wij vooral.
Daarom tref je hier altijd de nieuwste modellen en technieken aan. Juist omdat wij er zo gefocust op zijn.

Deze website, www.hockeytrends.nl, is onderdeel van No1S. No1S heeft diverse webshops op verschillende sportgebieden. Zo kopen veel tennissers hun tennisrackets op www.tennissale.nlSchaatsen online kopen in de winter? Dan kun je terecht bij http://www.schaatsensale.nl. Meer liefhebber van de badmintonsport? Koop jouw badminton racket online op badmintonsale.nl. Last tijdens het sporten? Geen probllem, dan kun je terecht voor jouw brace bij Bracesale.nl. Al deze website zijn onderdeel van No1S, de online nummer één in Sport. Zij staan voor productspecialisme, scherpe prijzen en snelle verzendingen!

Onze drijfveer is niet persé de goedkoopste te willen zijn op internet met het leveren van hockeyartikelen. Daarentegen, wij willen graag leidend zijn in kwaliteit en service. Kwalitatief mooie producten, service voor, tijdens maar vooral ook ná jouw aankoop. Dit klinkt nogal abstract, maar dat is het zeker niet.

Tijdens winkeltijden is er altijd iemand telefonisch beschikbaar om jou uitleg te geven over de aankoop van jouw product. Heb je twijfels, vragen of klachten, onze telefoonlijn staat, buiten de mail, altijd voor jou open. Daarnaast proberen wij innovatief te zijn met nieuwe producten, nieuwe technieken of leuke acties voor jou als klant.

Heb je liever jou hockeystick, hockeytas of hockeyschoen nog dezelfde dag in huis? Dat kan ook! Je kan jouw bestelling dezelfde dag ophalen in onze winkel.

Wij gaan graag met jou als klant een lange termijn relatie aan, zoals wij dat ook doen met onze leveranciers. We doen ons best om jou tevreden te maken. We doen wat we beloven en zullen altijd eerlijk zijn naar jou als klant. Ook als dat soms moeilijk is.

 

Hockeytrends.nl staat voor eerlijkheid, transparantie, kwaliteit en servicegerichtheid

Hockeytrends.nl
Mgr. Poelsstraat 1c
5103 BD Dongen

Tel.: +31 (0) 162 - 323 732
E-mail: klantenservice@hockeytrends.nl

Kamer van Koophandel: 54531608
BTW-nummer: NL8513.40.556B01