Online marketing essentieel bij webdesign

Webdesign en online marketing zijn nauw met elkaar verbonden. Het heeft geen enkele zin om een prachtige efficiënt werkende website te laten ontwikkelen als er geen goed marketingplan onder ligt. Daarom is het goed om voor het bouwen van een WordPress website altijd te kiezen voor een bedrijf, waar zowel specialisten op het gebied van webdesign als marketing werken. Zo’n bureau is te vinden in het midden van het land. Het gaat om iExist, een bedrijf voor webdesign in Lelystad. Daar worden alleen websites gebouwd op basis van een strategisch marketingplan, dat gegarandeerd succesvol is.

Het doel van marketing

Een website heeft een uitstraling, die kenmerkend is voor jouw bedrijf. Als je een bedrijf hebt voor landbouwmachines zal de website waarschijnlijk een hoofdzakelijk groene kleur hebben, vanwege de associatie met de natuur en boerderijen. Daarnaast zal de site een stoere uitstraling hebben, om de juiste klanten aan te spreken. Ook moet er een marketingplan worden opgesteld. Dat kan bij iExist, een online marketing bureau in Lelystad. De website die daar wordt ontworpen is een stuk gereedschap waarvan in het marketingplan gebruik kan worden gemaakt. Om een plan voor jouw bedrijf te maken zal iExist altijd eerst met je in gesprek gaan over de doelen van je bedrijf.

Proces website maken

Het maken van een website is voor een deel een kwestie van smaak en voor een deel invullen van de bedrijfsdoelen. Tijdens de voorbereidende gesprekken voor het bouwen van een website met een marketingstrategie krijg je de kans om uit te leggen wat je doelen zijn. Daarbij gaat het over hoe de site eruit moet zien, welke functie hij moet krijgen, wat de verwachte verkoopstijging is, etc. Het team van iExist gaat met jouw wensen aan de slag en produceert een plan. Als je het daarmee eens bent gaat het ontwerpteam pas aan het werk. Op elk moment tijdens het bouwen van je nieuwe website heb je de gelegenheid om feedback te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *