• Altijd gratis verzending
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis retour
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,9
  • Fysieke winkel
  • Sportspecialisten
+31(0) 162 - 323 732Contacteer ons
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hockeysticks kopen online | Veld en zaalhockeysticks

Nieuwe hockeystick nodig? Wil je je oriënteren op het soort hockey sticks dat er zijn? Vind je ideale hockeystock bij Hockeytrends.nl. Wij hebben een diverse en uitgebreide collectie hockeysticks en helpen je graag met het kiezen van een perfecte hockey stick voor jou. In ons assortiment maken we onderscheid in zaalhockeysticks en veld hockeysticks. Hockeytrends heeft Adidas hockeysticks, Brabo hockeysticks met de productlijn van Maartje Paumen, Dita hockeysticks maar ook het merk Gryphon is te vinden in ons assortiment. Ben je meer van outdoor hockey of ga je voor een indoor hockeystick? Voor iedere hockeygek wat wils!

De collectie hockeystiks bestaat uit hockeysticks voor kinderen (junioren) en volwassenen (senioren). Je kunt bij ons selecteren op allerlei soorten kleuren, soort krul, materiaal, gewicht, kromming en hockeystick maat.

Welke hockeystick is geschikt voor mij? De keuze ervoor hangt af van het type speler. Meer weten over hockeysticks en welke bij jou past? Klik dan hier. Kan je niet kiezen? Uiteraard kun je ook contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan voor je klaar! Zo kun jij weer lekker hockeyen!

De hockeysticks worden tegen een scherpe prijs aangeboden. Een hockeystick bij ons is goedkoop én heeft ook een hoge kwaliteit. Hockeysticks kopen doe je makkelijk en snel bij Hockeytrends. Altijd de nieuwste collecties!

Van hoog naar laag sorteren

   

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

11 artikel(en)

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een hockeystick?

Wij van Hockeytrends hebben een breed assortiment met verschillende hockeystick merken. Denk aan Adidas hockeysticks , Gryphon hockeysticks, Brabo hockeysticks en Dita hockeysticks.

Hoe bepaal ik de juiste hockeystick maat?

Het bepalen van de juiste hockeystick lengte is erg belangrijk. Een te lange stick maakt het lastig de techniek in de vingers te krijgen en een te korte stick beperkt de slagkracht en zorgt snel voor een verkeerde houding. Hoe je de juiste sticklengte bepaald lees je hier.

Hoe zit het met de stugheid van mijn hockeystick?

Een hockeystick is onder te verdelen in drie soorten stugheid, namelijk:
* Een soepele stick zorgt voor een optimaal balgevoel. De buigzaamheid zorgt ervoor dat de bal makkelijker te controleren is. Deze buigzaamheid is te danken aan het materiaal waarvan de stick is gemaakt. Soepele sticks bevatten minder carbon en meer fiberglas. Het nadeel van de soepele stick is dat je slagkracht verliest.
* Een stugge stick heeft een andere materiaalopbouw en is daardoor minder buigzaam. De topmodellen van de stugge stick zijn vaak dubbel gebakken en op een speciale manier gevlochten. Tijdens het slaan buigt de stick een stuk minder waardoor de bal meer snelheid mee krijgt. De stugge stick bestaat voornamelijk uit carbon.
* Een all round stick is ideaal als je geen stugge of soepele stick wil. Deze sticks hebben de juiste balans tussen soepelheid en stugheid. Hierdoor heb je zowel slagkracht als balgevoel.