• Altijd gratis verzending
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Gratis retour
 • Gemiddelde klantbeoordeling 8,9
 • Fysieke winkel
 • Sportspecialisten
+31(0) 162 - 323 732Contacteer ons
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hockeystick kopen| Veld en zaalhockeysticks

Hier vind je een groot aanbod van een hoge kwaliteit hockeysticks. Voor indoor of outdoor hockey is er genoeg keuze om de perfecte hockeystick te vinden. 

De collectie hockeysticks bestaat uit sticks voor junioren en senioren. Zoek de perfecte hockeystick op basis van je favoriete kleur, het soort krul, materiaal, gewicht, kromming en maat.

Twijfel je over het soort hockeystick of wil je graag een advies? Neem contact op met onze klantenservice en zij helpen je graag met de zoektocht naar jouw nieuwe hockeystick!

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 36 van 94 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 36 van 94 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een hockeystick?

Wij van Hockeytrends hebben een breed assortiment met verschillende hockeystick merken. Denk aan Adidas hockeysticks , Gryphon hockeysticks, Brabo hockeysticks en Dita hockeysticks.

Hoe bepaal ik de juiste hockeystick maat?

Het bepalen van de juiste hockeystick lengte is erg belangrijk. Een te lange stick maakt het lastig de techniek in de vingers te krijgen en een te korte stick beperkt de slagkracht en zorgt snel voor een verkeerde houding. Hoe je de juiste sticklengte bepaald lees je hier.

Hoe zit het met de stugheid van mijn hockeystick?

Een hockeystick is onder te verdelen in drie soorten stugheid, namelijk:
* Een soepele stick zorgt voor een optimaal balgevoel. De buigzaamheid zorgt ervoor dat de bal makkelijker te controleren is. Deze buigzaamheid is te danken aan het materiaal waarvan de stick is gemaakt. Soepele sticks bevatten minder carbon en meer fiberglas. Het nadeel van de soepele stick is dat je slagkracht verliest.
* Een stugge stick heeft een andere materiaalopbouw en is daardoor minder buigzaam. De topmodellen van de stugge stick zijn vaak dubbel gebakken en op een speciale manier gevlochten. Tijdens het slaan buigt de stick een stuk minder waardoor de bal meer snelheid mee krijgt. De stugge stick bestaat voornamelijk uit carbon.
* Een all round stick is ideaal als je geen stugge of soepele stick wil. Deze sticks hebben de juiste balans tussen soepelheid en stugheid. Hierdoor heb je zowel slagkracht als balgevoel.