Product was successfully added to your shopping cart.

Hockeysticks

 

 Soorten hockeysticks

Bij Hockeytrends vind je een groot aanbod van verschillende soorten hockeysticks. Denk hierbij aan indoor hockeysticks, outdoor hockeysticks, sticks voor senioren of juist voor junioren. Wij hebben hockeysticks voor ieder wat wils. 

Populaire hockeysticks: Adidas hockeystick | Brabo hockeystick | Dita hockeystick | Gryphon hockeystick

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 36 van 118 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 36 van 118 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

 

Zaalhockeysticks

Indoorhockey is heel anders dan buiten hockeyen op een groot veld. Door het kleinere veld en de balken zijn de zaalhockeysticks kleiner en dunner dan een hockeystick voor op het veld. Dankzij deze andere vorm hockeystick kunnen de spelers makkelijker en sneller bewegen en is het makkelijker om je aan te passen op het veld. Indoor en outdoor hockeysticks lijken van de buitenkant erg op elkaar. De grootste verschillen tussen beide hockeysticks zijn het gewicht en de dikte. De hockeystick voor in de zaal zijn vele malen lichter van gewicht en heeft ook een plattere vorm.

Hockeystick maat

Heb je nog nooit een hockeystick vastgehad of ben je na een hockeystop toe aan een nieuwe maat hockeystick? Bij ons vind je alle maten en adviseren we je over de maat als dit nodig is. De maat van hockeysticks heet “inch”. De kleinste maat op onze webshop is 18 inch. Dit is een hockeystick voor junioren die net hun eerste stapjes op het hockeyveld zetten. Bij het aantal inch speelt ook de hockeystick lengte een rol. Hoe lager het aantal inch, hoe kleiner de hockeystick is.

 

Het bepalen van de juiste hockeystick is erg belangrijk. Een te lange stick maakt het lastig de techniek in de vingers te krijgen en een te korte stick beperkt de slagkracht en zorgt snel voor een verkeerde houding. Bij twijfel: neem contact op met ons!

 

Stugheid van de hockeystick

Een hockeystick is onder te verdelen in drie soorten stugheid; een soepele stick, stugge stick en een all round stick. D

 

Soepele stick

Zorgt voor een optimaal balgevoel waardoor de bal makkelijker te controleren is. Het materiaal waarvan de stick gemaakt is, is allesbepalend voor de buigzaamheid. Het nadeel van de soepelheid is dat je slagkracht kan verliezen.

 

Stugge stick

Een stugge hockeystick heeft een andere materiaalopbouw en is dus minder buigzaam. Tijdens het slaan buigt de stick een stuk minder waardoor de bal meer snelheid krijgt.

 

All round stick

Deze sticks hebben de juiste balans tussen soepelheid en stugheid. Hierdoor heb je zowel slagkracht als balgevoel.

 

 

Merk hockeystick

Wie wilt er nou geen hockeystick van een bekend merk? Adidas is één van onze favoriete merken als het gaat om het kopen van een hockeystick. Dit merk biedt een hoge kwaliteit hockeystick en staat ook nog eens heel modieus! Heb je nog geen hockeystick en wil je voor een juiste kwaliteit gaan? Dan hebben wij Adidas hockeysticks die perfect zijn. Neem een kijkje bij de Adidas hockey sticks en kies je favoriete uit!

 

Scherpe prijs hockeysticks

Hockeytrends biedt hockeysticks voor een hele scherpe prijs aan. Goedkope, maar toch kwalitatieve hockeysticks. Zo houd je nog geld over voor het kopen van leuke bijpassende hockeykleding.

 

Klantenservice

Via onze webshop kun je eenvoudig en snel een hockeystick kopen.

Twijfel je nog over het soort hockey stik en wil je graag een advies? Neem contact op met onze klantenservice en zij helpen je graag met de zoektocht naar jouw nieuwe hockeystick.