Product was successfully added to your shopping cart.

Hockeyschoenen

 Hockeyschoenen zijn niet te missen op het veld. Iedereen die hockey speelt heeft ze nodig.

 Hockeytrends biedt een ruime collectie met hockey schoenen van veel grote merken. De nieuwste collecties met scherpste prijzen worden bij ons aangeboden!

 Online hockeyschoenen kopen

Tegenwoordig kunnen hockeyschoenen hartstikke makkelijk online besteld worden op Hockeytrends! Twijfel je over de maat en over het soort hockeyschoen? Wij beantwoorden je vragen zo goed mogelijk en onze deskundige adviseurs kunnen jou online of telefonisch het beste advies geven. Neem eerst eens een kijkje bij de filters en kies door middel van deze filters alvast de juiste schoen!

 Populair: Asics hockeyschoenen | Adidas hockeyschoenen | Brabo hockeyschoenen | Dita hockeyschoenen

Van laag naar hoog sorteren

   

6 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

6 artikel(en)

Merken hockeyschoenen

Bekende merken klinken vertrouwd en iedereen weet ook dat bekende merken zoals Adidas, Asics, Brabo en Dita garant staan voor een goede kwaliteit. Bij iedereen zit een hockeyschoen anders en het uitzoeken van de juiste hockeyschoen is dus ook een heel persoonlijk ding.

 

Heren en dames hockeyschoenen

Tegenwoordig is er steeds meer oog voor detail en lijkt de hockeyschoen meer op een running schoen. De running hockeyschoen biedt meer demping en een verhoogd loopcomfort. Helaas zit er wel vaak minder grip op deze hockeyschoenen. Demping en comfort speelt een grote rol bij het uitzoeken van de perfecte hockeyschoen. Liever een sterke, stevige hockeyschoen of ben je een behendigere speler die voor een ander model gaat?

 De dameshockeyschoenen zijn speciaal gemaakt voor de vaak smallere damesvoet. De pasvorm is wat smaller en er worden veel andere kleuren gebruikt. 

 

De beste hockeyschoenen

De beste hockeyschoenen uitzoeken is voor iedereen persoonlijk. Het is heel lastig om te bepalen wat de beste hockeyschoen is. Vroeger bestonden de hockeyschoenen nog uit leer. Tegenwoordig is dit steeds minder het geval en wordt er voor een waterafstotend materiaal gekozen, namelijk kunststof.  Als je niet zeker weet welke maat je nodig hebt van het betreffende merk

 

Hoe lang gaan hockeyschoenen mee?

Hockeyschoenen moeten onderhouden worden, anders worden de schoenen er niet mooier op. Denk aan het inspuiten van water- en vuil afstotende spray. Hierdoor zullen de schoenen langer mooi blijven. Wat veel mensen niet weten, is dat het goed is voor de hockeyschoen om na een gespeelde wedstrijd de binnenzool uit de schoen te halen en om deze goed te laten luchten.

 

De duurzaamheid van een schoen verschilt per model. Het is handig om te kijken naar de neus en de zool van een schoen. Gemiddeld gaat een schoen één tot twee seizoenen mee totdat je deze moet vervangen. Dit is afhankelijk van hoe vaak je speelt. Ook is dit aan te voelen als je na gaat of je nog genoeg grip hebt op het veld.

 

Kleur hockeyschoenen

Bij Hockeytrends vind je heel veel verschillende kleuren. Voor de meiden hebben we hele mooi roze, oranje, gele of andere kleuren hockeyschoenen en voor de mannen de wat stoerdere kleuren. Denk hierbij aan groene, zwarte, blauwe of grijze hockeyschoenen.

 

Klantenservice

Via onze webshop kun je eenvoudig en snel hockeyschoenen kopen.

Twijfel je nog over de maat of het model hockeyschoen en wil je graag een advies? Neem contact op met onze klantenservice en zij helpen je graag met de zoektocht naar jouw nieuwe paar hockeyschoenen!