Product was successfully added to your shopping cart.

Asics hockeyschoenen | hockeyschoenen

Al jaar en dag één van de populairste merken hockeyschoenen. De Asics hockeyschoenen. Asics investeert veel om "letterlijk" voorop te blijven lopen in techniek rondom schoenen. Asics staat echt bekend als de specialist als het gaat om sportschoenen. De Asics hockeyschoenen kenmerken zich door veel comfort tijdens het spelen. Een soepele schoen met veel grip en demping op het hockeyveld.

Populariteit Asics hockeyschoenen

De Asics hockeyschoenen danken de populariteit vooral vanwege het hoge comfortlevel van de schoen. Alle hockeyschoenen van Asics hebben een uitstekend comfort en goede demping in de zool. Asics is al jaar en dag koploper in leverancier van schoenen bij het hardlopen. De technieken en innovaties uit deze sport worden meegenomen naar andere sporten, waaronder ook naar hockey.
De asics hockeyschoenen worden over het algemeen ervaren als zeer soepele maar toch ook stevige schoen op het veld. Vaak horen wij van de gebruikers van deze schoenen, dat als ze eenmaal gewend zijn aan een Asics schoen ze niet meer anders willen. 
De duurzaamheid van de soepele hockeyschoenen van Asics wordt gegarandeerd doordat er in de schoenen gebruik wordt gemaakt van zowel rubber als Pguard technologie. Deze combinatie zorgt voor veel duurzaamheid aan de schoenen.

Bekijk hieronder onze selectie Asics hockeyschoenen. Bestel bij Hockeytrends.nl en je geniet van een snelle en gratis verzending. Vandaag besteld betekent morgen in huis.

Populair: Asics hockeyschoenen | Adidas hockeyschoenen | Brabo hockeyschoenen | Dita hockeyschoenen

Van laag naar hoog sorteren

   

21 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

21 artikel(en)

Maten Asics hockeyschoenen

De pasvorm van Asics hockeyschoenen is over het algemeen niet veel anders dan de reguliere schoenen van Asics in andere sporten. Maak je dus in andere sporten al gebruik van Asics? Dan kun je deze maat ook goed aanhouden voor jouw hockeyschoenen. Overweeg je om voor het eerst Asics hockeyschoenen te bestellen? Houd dan rekening met het volgende:

Asics heeft een -iets wat smallere pasvorm
Bestel een halve tot één maat groter dan jouw normale maat.

Twijfel je nog over de juiste maat? Geen probleem. In dat geval kun je het beste beide Asics schoenen bestellen. Wij bieden op al onze producten een gratis retourservice aan, dus ook voor de Asics hockeyschoenen.