Product was successfully added to your shopping cart.

Adidas hockeyschoenen | hockeyschoenen

Adidas is een van de grootste merken in de hockeywereld. De populaire Adidas hockeyschoenen worden door veel hockeyers gedragen vanwege het stevige comfort.

Hockeyschoenen Adidas 2019

Al jaar en dag de zijn de Adidas hockeyschoenen het populairste. Ook in dit nieuwe hockeyseizoen 2018/2019 heeft Adidas weer een inspirerende en brede collectie schoenen op de markt gebracht. Gedragen door vele toppers. Niet alleen vanwege het opvallende design maar juist ook vanwege de comfort en stevigheid van de Adidas schoenen.
Voor Hockeytrends hebben we een - zo evenwichtig mogelijke - keuze gemaakt van de nieuwe Adidas hockeyschoenen 2019. Als echte hockeyspecialisten hebben we alleen de beste modellen uit de collectie van Adidas gehaald en deze ruim op voorraad genomen. Dus ben je op zoek naar Adidas hockeyschoenen, zowel voor de heren als de dames hebben we een ruime voorraad van de topmodellen uit de nieuwste collectie van 2019

Populariteit Adidas hockeyschoenen

De hockeyschoenen van Adias zijn zowel bij voor de heren als de dames enorm populair. Als specialisten in hockey vinden we vooral het "stevige" karakter van de schoen een belangrijke eigenschap. De schoen biedt voldoende bescherming op het hockeyveld, geeft door de stevigheid een comfortabel gevoel. Daarnaast zijn de schoenen over het algemeen wat breder, waardoor deze ook zeker goed comfort bieden aan hockeyspelers met een bredere voet.
Adidas slaagt er al jaren in om de wat "stuggere" hockeyschoen door innovaties wel sportief en flexibel te maken. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat al jaren lang veel hockeyers kiezen voor de Adidas hockeyschoenen.

Bekijk hieronder de selectie nieuwe Adidas hockeyschoenen voor het seizoen 2018-2019.  Bestel bij Hockeytrends.nl en je geniet van een snelle en gratis verzending. Vandaag besteld betekent morgen in huis.

Populair: Asics hockeyschoenen | Adidas hockeyschoenen | Brabo hockeyschoenen | Dita hockeyschoenen

Van laag naar hoog sorteren

   

11 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

11 artikel(en)

Pasvorm Adidas hockeyschoenen

Adidas heeft in veel verschillende sporten zich gericht op het maken van goede schoenen. De Adidas hockeyschoenen zijn in pasvorm dan ook goed gelijk met de pasvorm van Adidas schoenen in andere sporten. Ons advies is dan ook om dezelfde maat aan te houden voor de nieuwe Adidas schoenen als je als eens eerder Adidas schoenen hebt gekocht. 
Overweeg je om voor het eerst hockeyschoenen van Adidas aan te schaffen. Houd dan rekening met het volgende:

Koop een halve tot één maat groter dan jouw reguliere schoenmaat
Heb je smalle voeten? Dan is ons advies om geen Adidas schoenen te gebruiken maar eerder te kijken naar Asics hockeyschoenen.