Product was successfully added to your shopping cart.

Hockeyschoenen

Hockeyschoenen zijn niet te missen op het veld. Iedereen die hockey speelt heeft ze nodig. Ze zijn de verbinding tussen jou en het veld, de juiste hockeyschoen zorgt ervoor dat je het maximale uit iedere training en wedstrijd kunt halen.

Hockeytrends heeft een groot assortiment aan hockeyschoenen, van veel grote merken. De schoenen zijn verkrijgbaar voor zowel junioren als senioren met een groot aanbod in verschillende specificaties. De nieuwste collecties met scherpste prijzen worden bij ons aangeboden!

Online hockeyschoenen kopen

Tegenwoordig kunnen hockeyschoenen hartstikke makkelijk online besteld worden op Hockeytrends.nl! Twijfel je over de maat en over het soort hockeyschoen? Wij beantwoorden je vragen zo goed mogelijk en onze deskundige adviseurs kunnen jou online of telefonisch het beste advies geven. Neem eerst eens een kijkje bij de filters en kies door middel van deze filters alvast de juiste schoen!

Populair: Asics hockeyschoenen | Adidas hockeyschoenen | Brabo hockeyschoenen | Dita hockeyschoenen

Van laag naar hoog sorteren

   

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

7 artikel(en)

Hockeyschoenen

Hockeytrends heeft een groot assortiment aan hockeyschoenen, van de merken Brabo/ Dita/ Adidas/ Asics. De schoenen zijn verkrijgbaar voor zowel junioren als senioren met een groot aanbod in verschillende specificaties.

Bestel bij Hockeytrends.nl en je geniet van een snelle en gratis verzending. Vandaag besteld betekent morgen in huis. Wil je de hockeyschoen toch retourneren? Bij ons kun je gratis retourneren en ruilen. Wil je advies hebben over de hockeyschoen? Neem dan contact op met de klantenservice. De hockeyspecialisten helpen je graag verder.

Demping

Demping in je hockeyschoen is heel belangrijk, tijdens het hockeyen komen er veel krachten op je voeten te staan en de schoen moet je hierbij goed kunnen ondersteunen. Tegenwoordig zit er in de hiel en de tussenzool van de schoen demping om een groot deel van de klappen op te vagen. Dit verschilt natuurlijk per merk en per model. Kijk daarom altijd goed naar de specificaties van de schoen.

Naast de demping is natuurlijk de pasvorm zeer belangrijk. Schoenen mogen niet te los zitten maar ook zeker niet strak, pas daarom altijd je hockeyschoen staand en met hockeysokken.

Grip

Hockeytrends heeft zowel veldhockeyschoenen als zaalhockeyschoenen in het assortiment. De veldhockeyschoenen zijn voorzien van noppen voor de optimale grip op korte kunstgrasvelden of een grasveld. De grote en de vorm van de noppen verschilt per merk en per model schoen. De korte kleine noppen werken het beste op watervelden, voor zandvelden kun je beter een iets grotere grove nop pakken.

De zaalhockeyschoenen hebben meestal een non-marking zool, zodat er geen strepen achterblijven in de zaal. Daarnaast hebben de zaalhockeyschoenen speciale specificaties waardoor de grip op zaalondergronden optimaal is.

Levensduur

De onderhoud van je hockeyschoen is heel belangrijk. Na een gespeelde wedstrijd of training is het belangrijk de binnenzool uit de schoen te halen en deze goed te laten luchten. Als de schoen nat is geworden, laat deze dan nooit drogen dicht bij een warmtebron! De hockeyschoen droogt dan wel sneller, maar het komt niet ten goede van je schoen.

Hoe lang de schoen meegaat is afhankelijk van hoe intensief de schoen wordt gebruikt en hoe goed de schoen wordt onderhouden. Gemiddeld gaat een paar schoenen één tot twee seizoenen mee tot deze vervangen moeten worden.

Klantenservice

Via onze webshop kun je eenvoudig en snel hockeyschoenen kopen.

Twijfel je nog over de maat of het soort model hockeyschoen en wil je graag een advies? Neem contact op met onze klantenservice en zij helpen je graag met de zoektocht naar jouw nieuwe hockeyschoen.