Product was successfully added to your shopping cart.

Hockeyhandschoenen | hockeyprotectie

Hockeyhandschoenen nodig om veilig het hockeyveld op te gaan? Bij Hockeytrends.nl vind je hockeyhandschoenen in allerlei kleuren en maten. We hebben hockeyhandschoenen van topmerken Brabo, Dita en Gryphon voor dames, heren en kind

Verschillen hockey handschoenen

Welke hockeyhandschoen is voor wie geschikt? Bescherming is natuurlijk belangrijk bij hockey maar het mag geen invloed hebben op het balgevoel. Zo hebben wij een selectie gemaakt in de beste hockeyhandschoenen. Je hebt bijvoorbeeld het full finger model waarbij de hele hand bedekt is (linkerhand). De andere hockeyhandschoenen bedekken de hand maar laat de vingers vrij.

Hockey protectie

Op Hockeytrends.nl vind je allerlei hockeyaccessoires voor protectie. Zo kun je hier bijvoorbeeld ook hockeybitjes, een hockey masker en hockey scheenbeschermers kopen. Ieder seizoen wordt het assortiment bijgevuld, waardoor we altijd zeker de nieuwste hockeyproducten voor jou hebben.

Bij Hockeytrends.nl ben je altijd verzekerd van scherpe prijzen, omdat producten standaard met ongeveer 15% korting verkocht worden. Bestel je een product vandaag? Dan heb je het morgen in huis. En blijkt het product achteraf toch niet naar wens te zijn? Je mag het altijd gratis retour zenden. Als je nog vragen hebt over een van de hockeyaccessoires neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar om al jouw vragen over de hockeyaccessoires te beantwoorden.

Van laag naar hoog sorteren

   

5 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

5 artikel(en)