Product was successfully added to your shopping cart.

Hockeybitje | hockeyprotectie

Hockeybitje nodig voor een hockeywedstrijd of training? Met een hockeybitje kan je veilig het hockeyveld of de hockeyzaal betreden. Hockeytrends.nl heeft diverse hockeybitjes voor kinderen (junioren) en volwassenen (senioren) in haar assortiment. Hockeybitjes zijn er in vele vrolijke kleuren en maten, zo hebben we ook gel bitjes en opbergdoosjes voor de hockeybitjes. Ga je voor een transparant uitziend bitje of een felgroene? Hockeytrends.nl heeft hockeybitjes van het merk Shockdoctor en Brabo.

Het belang van een hockeybitje

We vinden hockey een geweldige sport. Één van de belangrijkste dingen bij het beoefenen van hockey is het bitje. Op deze pagina tref je al onze hockeybitjes aan. We hebben al een selectie gemaakt voor de beste hockeybitjes.
Een hockeybitje is sinds 2015-2016 verplicht voor alle wedstrijden. Alle onderstaande hockeybitjes voldoen aan de hoogste veiligheiseisen die worden gesteld aan de hockeybitjes. 

Hockeybitje snel in huis?

Wil je snel en veilig het hockeyveld op kunnen? Dan bestel je makkelijk en snel bij Hockeytrends.nl je hockeybitje. Vandaag besteld is namelijk morgen in huis. Mocht je nog vragen hebben over de hockeybitjes? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Van laag naar hoog sorteren

   

16 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

16 artikel(en)