Geloof jij in horoscopen?

Photo by S Migaj on Unsplash

Photo by S Migaj on Unsplash

Horoscopen lees jij die wel eens? Meestal zit er altijd wel iets tussen dat klopt. Is het niet? Gek dat veel dingen gewoon herkenbaar kunnen zijn. Of betekent het toch dat het wel echt klopt? Dit hangt er helemaal van af of je erin gelooft.

Er zijn verschillende horoscopen wist je dat?

Naast normale horoscopen bestaat er ook horoscoop liefde. Heb jij die wel eens gelezen? Hierin wordt verteld precies een situatie waarin je je begeeft en wat er eventueel komen gaat. Uiteraard is dit nog erg vaag maar als je erin gelooft, wie weet.

Ben jij er al van op de hoogte?

Dameswiki is erg op de hoogte van horoscopen en probeert zo eens een blog te publiceren over horoscopen. Het blijft toch wel iets magisch en iets wat mensen altijd wel toch nog even willen lezen. Gek idee dat dat het zou kunnen bestaan dat dit helemaal al klopt. Alsof je pad al uitgestippeld is, zonder dat jij het zelf weet. Dat klinkt misschien wel een beetje eng als we er zo over nadenken.

Het zet je aan denken!

Gelukkig denken mensen er niet al te diep over na en lezen die vooral voor plezier. Een beetje afleiding en mindfullness zodat je weer fris je nieuwe taak kunt voltooien. Dit maakt ook dat even een lekker relaxmomentje voor jezelf kan creëren. Boekje erbij, koffie of thee op de bank en lekker lezen. Dit klinkt als de perfecte zondag. Meestal is dit namelijk niet het geval en zitten tussen de relaxmomentjes door ook nog een was die gedraaid moet worden.

Momentje voor jezelf

Toch is het belangrijk om zulke momenten voor jezelf te blijven creëren. Hierdoor kun je beter relativeren en lopen emoties ook niet erg op. Je hebt afleiding en komt tot rust. Uiteraard kun je ook sporten om lekker tot rust te kunnen komen, maar wie zegt nou nee tegen een leuk tijdschrift en een heerlijke kop koffie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *