De ultieme lijst met teambuildingactiviteiten

Als je een team uitje hebt mogen organiseren, weet ik zeker dat je de echte waarde van teamwerk en samenwerking kent. Het is belangrijk dat je met je team regelmatig wat leuks doen, om een nog sterkere band als team te krijgen. Ben je op zoek naar leuke teambuilding activiteiten in Brabant? Bekijk dan eens hotel De Ruwenberg. Zij organiseren leuke teambuilding activiteiten.

Van jongs af aan hebben we allemaal geleerd om goed met anderen te spelen, de last te delen, samen te werken en te vieren wanneer we als team samen iets bereiken. Verrassend genoeg is er nog steeds niet veel trainingsmateriaal dat leert hoe je als team beter kunt samenwerken.

Om spelers te helpen deze band op te bouwen, moeten coaches proberen teambuildingactiviteiten te organiseren. Hierdoor kunnen spelers buiten hockey tijd met elkaar doorbrengen en kunnen ze dingen over elkaar leren die ze anders misschien niet hadden geleerd. Hier zijn een paar succesvolle teambuildingactiviteiten die je misschien wilt proberen:

1) Hindernissen parcour

Deze teambuildingactiviteit is een goede omdat het spelers dwingt om samen te werken en van elkaar te leren. De activiteit is erop gericht om de spelers te laten paren en hun polsen aan elkaar te binden. Je laat ze dan samen met hun partner een hindernissenparcours afleggen, zoals materiaal om over, onder of omheen te gaan. Dit is een goede oefening voor teambuilding omdat het de communicatie, het oplossen van problemen en teamwork bevordert om de uitdagingen aan te gaan.

2) Stap aan boord!

Deze leuke uitdaging vereist dat de groep coördineert en past in een ietwat kleine vooraf gedefinieerde ruimte (bijvoorbeeld: in een voertuig). Zodra het team de taak heeft voltooid, wordt de grootte kleiner of wordt als groep een andere ruimte geprobeerd.

3) Bom verwijdering

Deze leuke uitdaging biedt een oefening die de communicatie en het oplossen van problemen samen als een team bevordert, wat zal helpen bij het opbouwen van een teamrapport. Geef het team twee touwen, want ze moeten dan uitzoeken hoe ze de bommen (emmers met water) veilig kunnen verwijderen/overbrengen naar de aangewezen veilige zone zonder dat de inhoud ervan omvalt.

4) Vertrouw me!

Spelers moeten samenwerken in paren. Eén partner wordt geblinddoekt en verbaal geïnstrueerd door zijn partner om door de kamer of een hindernisbaan te manoeuvreren. Deze uitdaging richt zich op vertrouwen en communicatieve vaardigheden.

5) Ga naar een spel

Of het nu hockey, basketbal of een honkbalwedstrijd is… het is een geweldige teambindingservaring voor je spelers. Dit is een behoorlijk geweldige manier voor je spelers om elkaar te leren kennen terwijl ze het sportaspect van hockey in hun achterhoofd houden. Als je samen een evenement bijwoont, heb je als coach ook tijd om ze te leren kennen, wat echt helpt om een ​​team bij elkaar te brengen en eenheid te vormen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *