Alles over bodytec

Als je nog niet eerder van bodytec hebt gehoord, is het lezen van dit artikel zeker de moeite waard. Een bodytec training duurt gemiddeld 20 minuten en heeft hetzelfde effect als een full body work out van 2 uur. In dit artikel leggen we je graag uit boe bodytec werkt, voor wie het geschikt is en welke voordelen het met zich meebrengt. 

Hoe werkt bodytec?

Wanneer je aan de slag gaat met een bodytec training zal er worden gewerkt met de zogeheten ‘electro muscle stimulation’. Afgekort ook wel EMS genoemdt. Het zorgt voor minimale elektrische impulsen dat ervoor zorgt dat de spieren worden gestimuleerd. Dat resulteert vervolgens in het feit dat het aanspant waardoor lijkt op een uitgebreide workout. 

Alle spiergroepen die er toe doen, zullen met EMS worden aangesproken. Je kunt dan onder andere denken aan de borst, rug, benen, billen, buik en de armen. Omdat de spiervezels nog meer geactiveerd worden dan wanneer je in de sportschool staat te zwoegen, kan er beter resultaat behaalt worden in korte tijd. Verder heeft het ook voordelen voor je stofwisseling en zorgt het voor een goede en verbeterde doorbloeding. 

Voor wie is bodytec geschikt?

Snelle resultaten, dat klinkt natuurlijk interessant. Maar de vraag is natuurlijk: ‘voor wie is bodytec geschikt?’. We hebben goed nieuws, want bijna iedereen kan meedoen met een effectieve EMS training. Het is in ieder geval belangrijk dat je goed mobiel bent en daarnaast dien je minimaal 16 jaar oud te doen. Bodytec training is geschikt voor verschillende doelen. Of je nu in spiermassa wilt aankomen, afvallen of wilt revalideren. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Voordelen van bodytec

Waarschijnlijk ben je al overtuigd, maar we willen alsnog de grootste voordelen van bodytec training met je delen. Het grootste pluspunt is natuurlijk dat je in korte tijd de vorm van je leven kunt krijgen. Een training duurt niet langer dan 20 minuten. Het zorgt daarnaast voor een snelle vetverbranding waardoor afvallen een stuk eenvoudiger gaat. Het stimuleert ook spiergroei als je dat combineert met de juiste hoeveelheid voeding. Tot slot zorgt het ook voor een betere doorbloeding en zal de huid er gladder en steviger uit gaan zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *